miksi ei uhkapeli osa videopeli vallankumous

Pelaajat ovat käsitelty tuhansia ampuja pelejä, ajo-pelit, sosiaalinen vuorovaikutus pelit ja strategiapelit kun he noutavat PlayStation tai Xbox peliohjaimia. Löytää mukava uhkapeli peli on paljon vaikeampaa kuitenkin. Ja se on melko outoa, koska pelejä kuten blackjack eivät edellytä paljon strategian ollakseen onnistuisi. Joten, miksi rahapelien vältetään videopeli muodoissa?

Tarkoitettu kohdeasiakkaasi

Yksi järkeviä syitä, miksi PlayStation ja Xbox eivät tarjoa videopelejä uhkapeli teema johtuu videopeli tarjoajat pitävät nuoria sen ensisijainen kohderyhmä. Useimmat lapset ikävälillä 12-18 eivät pelaa videopelejä, mutta vain vähäisessä mahdolliset altistumisen craps ja blackjack ja joka luo epäilystä onko lapset ovat kiinnostuneita näistä tyypeistä pelejä. Se tulee alas dollaria ja senttiä.

Uhkapeli ilman riskejä

Yksi suurista nähtävyyksistä uhkapeli on mahdollisuus voittaa rahapalkintoja. Jos videopelien pelaaminen teemoja on saatettu markkinoille, niiden olisi ollut “vain huvin vuoksi”, joka muuttaa täysin kasvot jokaisen uhkapeli peli ja miten se on tarkoitus pelata. Kun pelaaminen uhkapeli, strategia on usein sanelee riski / palkita laskelmat. Ilman riski oman henkilökohtaisen omaisuuden, pelaaja yksinkertaisesti tehdä päätöksiä, jotka perustuvat satunnainen toivoa.

Psykologia Voitolliset

Riippumatta strategian rahapelien kuten ruletti, craps, baccarat ja blackjack ovat edelleen uhkapelejä.Pelit olivat suunniteltu antamaan isäntä tilastollinen etu. Video pelaajille pelata pelejä, koska he uskovat voivansa onnistua saavuttamaan voiton jokaisen pelin tavoitteet. Kanssa rahapelien, ne on suunniteltu siten pelaaja menettää johdonmukaisesti. Ei ole mitään keinoa houkutella nuoria pelata peliä he eivät voi voittaa.

Toiminta, Toiminta, Toiminto

Video pelaajat elää nopeatempoista toimintaa niiden suosikki pelejä. He rakastavat päätöksenteko liikkeellä ollessaan. He nauttivat moniajoon, joka on tarpeen, koska ne menevät yhdeltä tasolta seuraavalle. Pelaajat eivät voi saada tämän tason osallistumisen pelaamalla blackjackia. Ilman “mehu” pelaajat saada pelinsä, ne ovat vain aio jäädä kiinnostunut pelaamaan.